GREE GWH12UB-K3DNA4F U-Crown split klíma kültéri, beltéri szett

GREE GWH12UB-K3DNA4F U-Crown split klíma kültéri, beltéri szett
GREE GWH12UB-K3DNA4F U-Crown split klíma kültéri, beltéri szett GREE GWH12UB-K3DNA4F U-Crown split klíma kültéri, beltéri szett GREE GWH12UB-K3DNA4F U-Crown split klíma kültéri, beltéri szett
Címkék:

GREE GWH12UB-K3DNA4F U-Crown split klíma kültéri, beltéri szett


Az üzlet katalógus üzemmódban van, nincs lehetőség rendelés leadására. Kérjen ajánlatot a termékre!

Név:

E-mail:

Üzenet, telefonszám:


Írja be ezt a számot: 9

GREE GWH12UB-K3DNA4F U-Crown split klíma kültéri, beltéri szett

 

Hűtő/fűtő teljesítmény (kw): 3,5/3,6

Energia osztály: A++/A++

Garancia: 3év

 

GREE U-CROWN

- WI-FI VEZÉRLÉS

- KARTERFŰTÉS

- IDŐZÍTÉS

- LCD KIJELZŐ

- 3D LÉGÁRAM

- TURBO FUNKCIÓ

- CSEPPTÁLCAFŰTÉS

- COLD PLASMA SZŰRŐ

- 8°C-OS TEMPERÁLÁS

- ÓRA BEÁLLÍTÁS/KIJELZÉS

- LÉGÁRAM IRÁNYÁNAK BEÁLLÍTÁSA

- VENTILÁTOR FORDULAT SZABÁLYOZÁS

- HŰTÉS -15°C KÜLSŐ HŐMÉRSÉKLETIG

- FŰTÉS -30°C KÜLSŐ HŐMÉRSÉKLETIG

- VENTILÁTOR SEBESSÉGÉNEK BEÁLLÍTÁSA

- TÁVIRÁNYÍTÓBA INTEGRÁLT HŐMÉRŐ (I FEEL)

 

HŰTÉS

2,6 – 3,5 – 5,3 kW névleges hűtőteljesítményű modellek kaphatóak, így garantáltan megtalálja az Ön helyiségébe megfelelő készüléket. G10 inverterének köszönhetően A++ energiaosztályba sorolják, készenléti módban pedig mindössze 1 W-ot fogyaszt. Az inverteres technológiának köszönhetően a készülék visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helyiség lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz.

 

FŰTÉS

Fűtésre kifejezetten javasolt készülék. Akár -30°C külső hőmérsékletig használható fűtés üzemmódban. A kültéri egység téliesített, karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel rendelkezik. I Feel funkciójának köszönhetően nem csak a beltéri egység érzékeli a szoba hőmérsékletét, hanem a távirányítóba is szereltek egy hőérzékelőt. H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.

 

WI-FI

A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.. Jó választás lehet nyaralóba, hétvégi házba, ahol más fűtés nincs, de szeretnénk elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken. A 3D légáramnak köszönhetően a kifújást nem csupán fel-le, de jobbra-balra is lehet irányítani vagy legyezni. Így garantáltan egyenletes hőmérsékletet alakíthat ki a szobában. Opcionális kártyás kapcsolójának és vezetékes távirányító opciójának köszönhetően alkalmas lehet panziókba, szállodákba is.

 

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

A Gree U-Crown készülék a korábbi hűtőközegekhez képest környezetbarát R410a hűtőközeggel üzemel. Készenléti üzemmódban az áramfelvétel mindössze 1 W, mely szinte meg sem jelenik a villanyszámlán.


Cikkszám: g-113


Ma megtekintett termékek: